Murertjenester av ypperste kvalitet

Vi er et murmesterfirma som utfører alt innen murertjenester. Vi har erfaring med mur siden 1947, og er nå 20 ansatte som utfører arbeid i Bergen og omegn. Eksempler på tjenester vi leverer er totalpakker for bad, muring og puss av peis, flislegging og rehabilitering.

Store prosjekter

Vi har gjennomført en rekke store prosjekter over mange år, både i næringsbygg og eneboliger Her kan vi nevne Løvåsen sykehjem, Betanien, DNB i Solheimsviken og Slaghustomten. Av av typer arbeid kan vi nevne rehabilitering av fasader, oppsetting av mur ute og muring med Leca fasadeblokker.
Vi ønsker å gjøre deg trygg på at vi er en god støttespiller gjennom store prosjekter med vår lange erfaring og store grad av kunnskap.

Mindre prosjekter

Selv om prosjektet kanskje ikke er stort av omfang, er det like viktig at det blir gjort en god jobb. Muring av peis, pussing av mur og flislegging er bare noen av de tjenestene vi tilbyr. Vi ønsker å påpeke at vi tar på oss et lite prosjekt med en like stor grad av seriøsitet som et stort prosjekt. For selv om prosjektet ikke nødvendigvis er stort for oss som murmester, oppleves det ofte som stort for deg som kunde. Derfor har vi et stort fokus på god
kommunikasjon og informasjon gjennom hele prosjektperioden.

Ta kontakt med oss om du har noen spørsmål angående våre murertjenester