Om oss

Om Murmester Arthur J. Thorsen AS

Fagkunnskap gjennom generasjoner

En av mange dyktige medarbeidere i Arthur J. Thorsen. Arthur J. Thorsen AS er et tradisjonsrikt murmesterfirma i Bergen. Vi er til sammen 20 ansatte som utfører alle typer murarbeid i Bergen og omegn. Vi utfører små og store oppdrag, enten det er oppføring av næringsbygg, kontrakter for offentlige byggherrer eller oppføring av eneboliger i mur. Vi er også totalleverandør innen bad, og utfører alt innen mur-, puss- og flisarbeid.

Nytt liv til gammel fasade

Selv murfasader trenger vedlikehold, og vi har utført en lang rekke oppdrag innen fasaderehabilitering av gamle murbygninger. Med et stort fokus på kvalitet bruker vi vår erfaring for å gi gamle fasader nytt liv. Har en rekke gode referanser.

Presisjon i tre generasjoner

Siden etableringen i 1947 har vi hver dag arbeidet etter å tilby høy kvalitet til riktig pris. Vi setter også vår ære i å være presise, og vi jobber aktivt med å kvalitetssikre og hele tiden forbedre HMS-rutinene våre. Firmaet drives i dag av tredje generasjon, og vi utfører vårt håndverk på kunnskap bygget gjennom mange års erfaring med faget.

Sjekk ut hva vi kan hjelpe deg med