Bergensk kvalitet siden 1947

Vi i Arthur J. Thorsen har siden 1947 utført alle typer murarbeid i Bergen og omegn. Vi tar på oss både store og små oppdrag.

Dette kan være oppføring av næringsbygg eller eneboliger av mur, totalleverandør av baderom, og alt innen mur, puss og flisearbeid.

Våre murertjenester

Vi kan levere det meste innen murertjenester. Våre tjenester omfatter blant annet:

Ditt prosjekt er i de beste hender

Vår lange historie som murmesterfirma gir deg en trygghet om at ditt prosjekt er i gode hender. Ta gjerne en titt på våre referanser.

Som medlem i Bergens Murmestermesterforening, NML, Bygningsgruppen Bergen, BNL og NHO, og innehaver av alle relevante godkjenninger, kan vi garantere et kvalitetsprodukt. Samtlige av våre 20 ansatte mener at god kommunikasjon med kunde er nøkkelen til et godt resultat, derfor er dette noe vi legger stor vekt på gjennom hele prosjektperioden.

Med et fokus på Bergen

Vi mener det er viktig med lokale verdier og et lokalt fokus. Derfor har vi definert vårt geografiske virksomhetsområde til å omfatte Bergen og omegn. Vi tror at vår lange historie og solide referanser er vitne om at vi har gjort en meget god jobb i Bergen over tre generasjoner, og dette er noe vi akter å fortsette med.

Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål angående ditt prosjekt.

Sjekk ut våre referanser