Murertjenester av ypperste kvalitet

Arthur J. Thorsen AS har erfaring med mur siden 1947, og har 20 profesjonelle medarbeidere som utfører arbeid i Bergen og omegn. Vårt fokus er kvalitet, god kommunikasjon og profesjonalitet.

Vi utfører alle typer murertjenester, og både store og små prosjekter. Firmaets mål er å ha fornøyde kunder som kommer tilbake, samt opprettholde god kvalitet til riktig pris. I tillegg er vi opptatte av å utføre tjenestene til avtalt tid.

Store og mindre prosjekter

Vi utfører både store og små prosjekter, og vi har lang erfaring både i næringsbygg og eneboliger. Vi kan for eksempel utføre rehabilitering av fasader, oppsetting av mur, flislegging og muring.

Selv om prosjektet ikke er av stort omfang, er det like viktig at det blir gjort en god jobb. Vi tar på oss mindre prosjekter med like stor grad av seriøsitet som et stort prosjekt, og vi legger vekt på god kommunikasjon og informasjon gjennom hele prosjektperioden.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller vil bestille befaring.

Murertjenester

Arthur Thorsen AS er til å stole på. Vi utfører meget profesjonelle tjenester i samarbeid med deg som kunde. I tillegg til de store prosjektene, tar vi også på oss tjenester innenfor bad, muring, puss av peis, flislegging og diverse rehabilitering.

Kontakt oss, så hjelper vi deg.